sunnuntai 15. toukokuuta 2016

MY STORY

Olenkin melkein ollut ahkera kirjottamaan blogia. Snapchat vei mut uusille leveleille nykyajassa, ja jos mun kuulumiset kiinnostaa, ainoo tie mun luo on snapchat - rididarling. Ja koska tuo turhuuksien turhuus on mun elämän valo tällä hetkellä, voisin kirjottaa siitä. (Kuten huomaatte, elämän sisältö ei ole kovin monipuolista.) 

Ensin olin snapchattia vastaan, koska se vaan on niin TURHA. Sitten mun kaverit ylipuhu mut ja opettelin käyttämään sitä ja nyt en muuta teekkään. Surullista, mutta totta. Ja ei, mulla ei yleensä (=koskaan) ole mitään oikeaa asiaa. Tällä hetkellä My story näyttää hyvin sekavalta, humalaiselta ja iloiselta. Poikkeus tilanne menossa. Yleensä kerron siitä kuinka mua vituttaa, etten oo palauttanu kirjaston kirjoja ajoissa.

Mä oon tosi huono seuraamaan snapchatissa ketään muita kun mun kavereita. Usein seuraan jotain uutta "MAAILMA HAUSKINTA" ihmistä kaks viikkoa ja totean, että hoh hoijjakkaa, onpa tylsä. Mulla on mun hassun hauskojen kavereitten lisäks kuitenkin muutama seurattava, joista oikeesti en oo luopunu parin viikon jälkeen.

annikeuttaja - Nää jutut naurattaa aina ääneen. Vaikka välillä ku oon kiireinen bisnesnainen, en jaksa/kerkee kattoo pitkiä stooreja, niin yleensä kyllä aina Annin hauskat jutut on PAKKO kattoa.

elbemariini - Viimeaikoina oon vähän skippaillu, koska stoorit on aika pitkiä, mut silloin kun on aikaa, niin katon kyllä. Aivan loistavia juttuja ja se eläytyminen on vaan jotain.

lateksitupppi - No ohan se ny hauska.

lauransnappi - Oon hehkuttanu ennenkin tän muijan somea. Niin paskaa huumoria, että meikäläiseen uppoo.

rsjakoirat - Joskus irtoo huumoria, joskus skippaan urakalla.

makulaku - Suomen komein mies.

pesojoonas - Helvetin hauska paljasjalkanen hesalainen filosofi. Joskus puhuu jopa asiaa. Näitäkin on tullu joskus skipattua pituuden takia. (Mut minähän en oo mikään kritisoimaan, kun omat stoorit kestää puol kuukautta.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

piristä mua, darling