tiistai 15. tammikuuta 2013

maanantai vs. lauantaiMaanantailook kuvissa.

Otsikko hämmentää? No, selvennetään. Kumpi on parempi päivä bailata? Lauantai! Elikkä eilen suostuin kavereitten seuraksi paikallisessa käymään yhellä. Oli tosi mukavaa; hyvää seuraa, aliaksen peluuta, iloa ja naurua, yhteenkuuluvuuden tunnetta. Sitten ne tietysti ylipuhu mut juomaan, ja lupasivat tarjota. Ja sitten tultiin mun luo. Join yhden. Sit join mehua, sitten kaverit lähti ja mä aloin nukkuun. En jaksanu. Yh.

Mutta lauantai on hyvä päivä bailata! Mä jo menetin uskon siihe, että edes juhlisin mun syntymäpäivää, koska en tiedä ketä voisin pyytää juhlimaan, kun ne ketkä haluisin, ei pääse. No, ystäväni Alisa sanoi, että mulla on kakskymppiset, pakko juhlia! Ja mä sit innostuin. Mulla ei ole ollu synttärijuhlia ikuisuuteen, mulle 20 on aika paljon ja jotenkin mä haluisin, et ois mullaki sellanen special-day. Alisa oli ihan innoissaan, että pidän synttärit ja se lupas varmasti olla paikalla ja me päätettiin krebailla ilta. Oon niin ilonen, että se innosti mut. Nyt oon ihan innoissani ja ootan jo, että ois lauantai ja MUN_KAKSKYMPPISET. Hih, mutta lisää synttäreitten odottelua myöhemmin, kun laitan päivityksen tästä päivästä. ;) (tänään tai huomenna)

ps. nyt kun oon noita "päivänlook" postauksia tehny, niin yks biisi linkkaus niihin liittyen, terveisiä mun lempparilukijalle!  Kuunnelkaa biisi! Niin ja kommentoikaa ja kertokaa mitä mieltä ootte tästä blogista! Oon masis, ku kukaa ei sano mittää!

4 kommenttia:

piristä mua, darling