perjantai 30. marraskuuta 2012

Rastakuumetta ja kuumetta.

Heippahei, terveisiä kuumeesta!

Tän päivän oon pyhittäny sängylle, tietokoneelle ja pleikkarille. Epätoivosesti änäriä pelasin, vaikka edelleen siinä surkea olenkin. Olo on parantunu jo huimasti, vaikka ei ole ruoka maistunut enempää kuin puolikkaan uunipitsan verran, ja suklaakaan ei maistu oikein, se on kummallista. Olen siis suklaan suurkuluttaja.

Sängyllä istuskellessani lähes ajatuksissani pyörittelin takkuja tukkaan ja tämä alkaa näyttää jo aika kivalta, vai? Maanantaille tilasin Rosa-vaimon viimeistelemään tämän urakan. Viiden vuoden unelmasta tulee totta, ja mun päässä on vihdoin rastat. Nämähän siis pakotin itselleni, kun en muuten saa mitään aikaiseksi. Rastoja kauemmin olen haaveillut kielikorusta, jota mulla ei vieläkään ole. Sitä en muuten edes muista, mistä meduusaidea tuli, mutta se on ylähuulessa majaillut jo puolitoista vuotta, se oli ehkä kielikorun korvikkeena hetken mielijohde.


Tiedättekö kuinka paljon ärsyttää juuri nyt, että mulla loppui kuvatila tästä hässäkästä? Voin kertoa, että paljon, ja kun joudun aina linkillä nuo kuvat laittamaan niin voi morjesta, menee innostus kohta. Vitsi. Mut ottaa päähän. Ai niin ja toinen juttu, tää on ehkä paras keksintö sitten internetin jälkeen. Laiskan tytön photoshop. Elämäni nainen, Tina, tosta joskus mulle kertoi, ja täytyy sanoa, että kiitos. Aina ei jaksa alkaa millään hienolla kuvanmuokkausohjelmalla värkkäämään, vaan tuolla yksinkertaisesti ja helposti tyhmäkin saa kuvista kivoja. Joo ja takasin asiaan...

Vaikka oonkin todellisen laiska tyttö, tieto siitä, että koko päivä yksiössä, neljänseinän sisällä, sängyssä on nyt ainoa vaihtoehto, se turhauttaa mua suuresti. Olevinaan mulla olis energiaa juosta vaikka maailmanääriin, mutta ei mulla oikeasti. Oon kuitenkin päättäny pakottaa itteni pysyttelemään visusti sisällä kotona vielä huomisen ja ylihuomisen, vaikka lauantaina olisikin ystäväni tuparit, minne kovasti haluaisin, mutta taidan jättää väliin. Sunnuntaina kuitenkin, oloni, ja rahatilanteeni salliessa, haluaisin lähteä käymään Keuruulla hyvän ystäväni luona, mutta saa nähdä jääkö unelmaksi tuo.

Tän päivän yhteys ulkomaailmaan terveydenhoitajakäynnin lisäksi oli se, että maailman huipuimmat Ellu ja Koutsi kävi kahvilla, oikeestaan kahdesti. Oli tosi kiva, että edes jotkut jaksoivat käydä piristämässä mun iltaa. Kuten voitte arvata, kavereitten vierailun lisäksi päiväni on ollut kovin mitäänsanomaton, paitsi että oon tutkiskellu ja mietiskelly asioita, katoin jopa dokumenttia opinnäytetyötäni varten. Teen opinnäytetyön siis siitä, kuinka vanhempien huumeiden käyttö vaikuttaa heidän lapsiinsa. Ja ei, en ole mikään pikkupirihuora, vaikka huumeet kiinnostaakin mua jostain syystä kamalasti. Mediaan nousseet kannabiskeskustelut varsinkin ovat todella mielenkiintoisia. Niin, ja tein hetki sitten mahtavan blogilöydön, ehkä paras sitten teoria miehistä -blogin jälkeen, itseasiasssa blogi taisi löytä jotenkin YAD:n kautta, en ole nyt ihan varma, suosittelen kuitenkin tsekkaamaan tämän.

Tulipa taas selitettyä ihmeellisiä ja turhia ajatuksia tähänkin, mutta eipä kenenkään niitä pakko ole lukea. Lukeeko kukaan muuten ylipäätään tätä blogia? HUOMHUOM, lukijaksi _saa_ ilmoittautua tuolla oikeessa reunassa olevassa mustassa palkissa!!! Niin ja jos joku on erehtynyt siis lukemaan, niin haluisin kuulla mielipiteitä? Vaikka verrattuna aiempaan blogiangstiin, tai sitten ihan muuten vaan. Niin ja muutakin saa kommentoida ja se on aina kivaa, muistakaa se! Ja postaustoiveita voi laittaa, koska sitten saan tänne ehkä joskus jotain järkevää jopa aikaseksikin...

ps. Näin hetki sitten tähdenlennon!


1 kommentti:

  1. Kiva jos olet tykännyt blogista. Ulkokuori nyt vähän uusiutui. Sulla muuten on blogissas ehdottomasti tyylikkäin fontti. :)

    VastaaPoista

piristä mua, darling